Nederlands

DIS Sensors

Het hoofdkantoor van DIS Sensors is gevestigd in Soest. Vanuit dit kantoor worden al ruim 25 jaar sensoren, besturingssystemen en op maat gemaakte elektronica voor diverse toepassingsgebieden ontwikkeld en geproduceerd. Het assortiment bestaat o.a. uit sensoren voor het meten van inclinatie, trilling en versnelling, maar ook hoeksensoren en inductieve nabijheidssensoren. 

Naast een diversiteit aan sensoren kunt u bij DIS Sensors ook terecht voor besturingssystemen voor verstelbaar meubilair (domotica), medische hulptoestellen en 'intelligent Drive Control'. Deze systemen zijn gebaseerd op standaard producten, maar kunnen uiteraard ook volledig op maat geleverd worden. Door samen te werken in een netwerk van selectief gekozen leveranciers is het mogelijk om grote series te bouwen tegen sterk concurrerende prijzen.

Met behulp van distributeurs worden de DIS sensoren naar meer dan 20 landen wereldwijd geëxporteerd. Doordat DIS Sensors gebruikt maakt van distributeurs hebben zij de mogelijkheid om zich volledig te richten op de ontwikkeling en productie. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van een “up-to-date oplossing”.

Nieuwsgierig geworden naar DIS Sensors? Neem dan even een kijkje op de website voor meer informatie. Op deze website vindt u ook de handige product selector. Met deze selector kunt u heel eenvoudig de juiste sensor voor uw toepassing vinden en sensoren vergelijken. Als u een selectie heeft kunnen maken, dan kunt u direct heel eenvoudig een offerte aanvragen. Mocht u toch nog hulp kunnen gebruiken, dan kunt u uiteraard contact met DIS opnemen. Zij helpen u graag verder! 

DIS makes sense.

Hoofdmenu

Contact

Rotero Holding 
Pompmolenlaan 21            
3447 GK Woerden 
Nederland 
  
Telefoon:+31 (0)348 495150
Fax:+31 (0)348 495171
E-mail:info@rotero.com
  
KvK-nummer:30088762
  

   

 

© 2019 | Dolphiq Internet
Rotero Holding bestaat uit de volgende bedrijven: